Kategóriák

Termékajánló
Minősítéseink

Tanúsítvány
SSL Certificate
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Hírlevél
Szavazás

Új vásárló regisztrálása

KIZÁRÓLAG ÉRVÉNYES ADÓSZÁMMAL RENDELKEZŐ KISKERESKEDŐKET, NAGYKERESKEDŐKET, GYÁRTÓKAT ÉS SZERVIZEKET SZOLGÁLUNK KI, VÉGFELHASZNÁLÓKAT NEM!

A SIKERES REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN, ÉRTESÍTŐ EMAILT KÜLDÜNK A REGISZTRÁCIÓ ELFOGADÁSÁRÓL.


Regisztrációs adatok
E-mail
Jelszó
Írja be ismét a jelszót

Kapcsolattartó adatok
Név
Telefonszám
+
Mobilszám
+

Számlázási adatok
Név
Ország
Irányítószám
Megye
Település
Utca, házszám
Cég esetén adószám
EU adószám
Szállítási adatok
A szállítási adatok megegyeznek a számlázási adatokkal.

Feliratkozom a webáruház hírlevelére.

Felhasználási feltételek

 


 

Tájékoztatjuk, hogy a webáruházba történő regisztrációjával automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket. Tekintettel rá, hogy a weboldal üzleti titoknak minősülő adatokat tartalmaz - mely csak regisztrált partnereink számára érhető el -, így regisztrációjával beleegyezik, hogy a weboldalhoz való hozzáférését harmadik félnek nem adja át, azt vásárlásra nem jogosultak számára nem teszi elérhetővé. Cégünk mint jelen weboldal üzemeltetője - fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalhoz való hozzáférését bármikor korlátozhassa, amennyiben a felhasználási feltételek megsértését tapasztalja.

Adatvédelmi nyilatkozat

 


 

Tiszteletben tartjuk a honlapot felkereső minden természetes és jogi személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat kizárólag a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel. A nyilvántartott adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények közt nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvények előírásainak betartásával végezzük. Önnek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat töröljük rendszerünkből. További részleteket az adatvédelmi tájékoztatóban talál.